Ons over

Twee moeders van jonge kinderen, met een voorliefde voor mooi speelgoed, de fijnste knutselmaterialen, comfortabele kleding en sfeervolle woonitems. Het liefst zien wij dat er gebruik is gemaakt van duurzame materialen, door kleine ondernemers die hun producten met liefde en aandacht maken.

Je huis is een veilige haven voor het hele gezin. House of Dreamers stelt haar aanbod zo samen dat wonen en spelen een harmonisch geheel wordt.

Het duurzame speelgoed heeft een warme, uitnodigende uitstraling waardoor je het graag in het zicht hebt staan en het kinderen blijft prikkelen om mee te spelen. Wij kiezen graag voor open ended speelgoed, dit creëert talloze mogelijkheden en stimuleert de creativiteit van je kind.

De knutselmaterialen zijn ecologisch verantwoord en nodigen je als volwassene uit om mee te doen en je verrast te doen staan van jullie gezamenlijke creaties, het plezier en de verbinding die er ontstaat. Kinderen zullen trots zijn op wat ze gemaakt hebben en genieten van de sensorische ervaring die de verschillende materialen met zich meebrengen.

De sfeervolle woonitems maken de beleving compleet. Onze artikelen weerspiegelen seizoenen, belangrijke gebeurtenissen en momenten in jullie gezin en stralen warmte en geborgenheid uit.

Het is onze passie om hierin het mooiste aanbod voor jullie te creëren, zodat je bij ons altijd kunt slagen voor de mooiste cadeaus. Voor jezelf of een ander!
x