Over ons

Hoi! Ik ben Amy, dromer en oprichtster van House of Dreamers. Moeder van 2 meisjes, 8 en 5 jaar oud en een zoontje van 15 maanden oud. Ik ben getrouwd met de liefde van mijn leven en samen jagen we onze dromen na. Ik heb een voorliefde voor mooi Montessori speelgoed, duurzame materialen, gemaakt door kleine ondernemers die hun producten met liefde en aandacht maken. Het is mijn grootste passie hierin een mooi aanbod voor jullie te creëren, mensen te helpen en hier blij mee te maken.

Het duurzame speelgoed heeft een warme, uitnodigende uitstraling waardoor je het graag in het zicht hebt staan en het de fantasie van kinderen blijft prikkelen om mee te spelen. Ik kies graag voor open einde speelgoed, dit creëert talloze mogelijkheden en stimuleert de creativiteit van je kind.

De knutselmaterialen zijn ecologisch verantwoord en nodigen je als volwassene uit om mee te doen en je verrast te doen staan van jullie gezamenlijke creaties, het plezier en de verbinding die er ontstaat. Kinderen zullen trots zijn op wat ze gemaakt hebben en genieten van de sensorische ervaring die de verschillende materialen met zich meebrengen.

Ik hoop dat je bij House of Dreamers altijd kunt slagen voor een uniek cadeautje. Voor jezelf of voor een ander! En mocht je advies willen of vragen hebt over een bepaald item, stuur dan gerust een berichtje!

Door het drukke gezinsleven ben ik niet heel de dag aan het werk, dus plan even vrijblijvend een afspraak in of stuur een berichtje. De thee staat klaar en er is zat ruimte om lekker te spelen en de mooie items te bewonderen. Neem vooral je kindje mee, zo zie je direct wat hem of haar aanspreekt qua speelgoed en materialen.

Momenteel werk ik vanuit huis. Je kunt hier pakketjes afhalen en bent uiteraard welkom om het speelgoed te komen bewonderen en een kop thee te drinken. Wees welkom!

Amy Voormolen, House of Dreamers, Montessori speelgoed  Amy Voormolen, House of Dreamers, Montessori speelgoed, antroposofisch speelgoed