Ons over

Hoi! Ik ben Amy, dromer en oprichtster van House of Dreamers. Moeder van 2 meisjes, 6 en 3 jaar oud. En zwanger van onze zoon, die wij begin oktober verwachten. Onlangs getrouwd met de liefde van mijn leven en samen jagen we onze dromen na. Ik heb een voorliefde voor mooi speelgoed, duurzame materialen, gemaakt door kleine ondernemers die hun producten met liefde en aandacht maken. Het is mijn grootste passie hierin een mooi aanbod voor jullie te creëren, mensen te helpen en hier blij mee te maken.

Je huis is een veilige haven voor het hele gezin. House of Dreamers stelt haar aanbod zo samen dat wonen en spelen een harmonisch geheel wordt.

Het duurzame speelgoed heeft een warme, uitnodigende uitstraling waardoor je het graag in het zicht hebt staan en het kinderen blijft prikkelen om mee te spelen. Ik kies graag voor open ended speelgoed, dit creëert talloze mogelijkheden en stimuleert de creativiteit van je kind.

De knutselmaterialen zijn ecologisch verantwoord en nodigen je als volwassene uit om mee te doen en je verrast te doen staan van jullie gezamenlijke creaties, het plezier en de verbinding die er ontstaat. Kinderen zullen trots zijn op wat ze gemaakt hebben en genieten van de sensorische ervaring die de verschillende materialen met zich meebrengen.

De sfeervolle woonitems maken de beleving compleet. Onze artikelen weerspiegelen seizoenen, belangrijke gebeurtenissen en momenten in jullie gezin en stralen warmte en geborgenheid uit.

Ik hoop dat je bij House of Dreamers altijd kunt slagen voor een uniek cadeautje. Voor jezelf of voor een ander! En mocht je advies willen of vragen hebt over een bepaald item, stuur dan gerust een berichtje!

Je bent ook meer dan welkom om een kijkje te nemen in de winkel. Door de zwangerschap ben ik niet meer heel de dag aanwezig, dus plan even vrijblijvend een afspraak in of stuur een berichtje. De koffie staat klaar en er is zat ruimte om lekker te spelen en de mooie items te bewonderen.

De winkel zit op de Daggeldersweg in Woerden.

Amy Voormolen, House of Dreamers, Uniek houten speelgoed, montessori materiaal en natuurlijke knutsel items